Lite nya bilder

Så var en ny vecka på väg mot sitt slut. Malte har hunnit bli 3 månader och mkt händer i hans utveckling. Under de senaste dagarna har han börjat skratta högljutt när man busar med honom, helt fantastiskt! Man vill bara konservera skrattet och lyssna på det om och om igen!

Malte och Mamma J har varit ute på lite olika bestyr under veckan, bl.a. vid Saltholmen och njutit av det goa vädret! Under ett besök hos grannen (Carro och Doris) så togs det lite bilder som vi visar några exempel på här.

Ha det gott allihop, nu väntar en härlig helg för familjen! kramar


En glad kille posar för kameran    Sötast i stan! Ngn som säger emot?    Doris och Malte latar sig    Mamma och Malte på fin bild    Mamma gladast men Malte e svårflörtad efter många kort

Grattis.... 3 månader!

Tänk vad tiden går, idag e lilla Malte 3 månader! Det gick fort och mkt har hänt, knappt man hunnit med. Det känns inte som det var längesen vi fick beskedet att vi väntade honom. Roligt är det iaf! favoritsysselsättning just nu är att suga på sina händer och dregla fantastiskt mkt. Bajsa ligger dock fortfarande högt på listan (för Malte alltså).


Johanna och Tomas på midsommar


Känns som det verkligen var längesen det var midsommar, 3 dagar senare fanns Malte hos oss, på bilden i magen.

I söndags var vi iväg på jättefika hos Johanna, Ulf och Elias vilket var mkt trevligt. Dock inga bilder därifrån. Koimmer komma lite fina 3 månadersbilder framöver. Tills dess får ni njuta av dessa. Ha det toppen och och skänk Malte en tanke extra idag!

Malte härmar farbror Stefan, eller e det tvärtom?                     Malte glad i vagnen

Må väl alla, kramar familjen

Lite nya besök

Det har varit en hel del besök sen vi sist uppdaterade, riktigt roligt med alla dessa besök! Vi är lite långsamma på att hinna uppdatera men vi skall försöka bättra oss. Här kommer en liten uppdatering med bilder och info, men håll ut.....  det blir mer!

Ny matchvikt (från fredags) är 5374g och en magnifik längd på 59cm. Lillgrabben växer och frodas även om det inte sker i samma rasande fart som tidigare. Han lever verkligen loppan här hemma med gap, skratt och mkt bajs. Johanna och Malte var på sångstund idag (läs tisdag) och Malte sjung högljutt för gruppen och stormtrivdes. Han verkar ha ärvt sin fars fantastiska sångröst, bara att gratulera honom och alla andra som får glädjen att höra honom. Nu väntar bajsblöjan och nybakat bröd från Mamma, ha det toppen alla. ses och hörs snart igen!
Mvh: Familjen

Davor och Malte, varför darra underläppen? Magda skrattar gott   Malte och Elsa flörtar i soffan   Mikael träffar Malte hemma hos Björn.   Danne och Malte träffas för första gången   Ulf coh Elias



Hockeybröderna och deras hockeysöner! Underbart hur vi kan förbrödas, trots att bara 3 av oss håller på VF. När skall Danne lära sig för jag antar att Elias e på vår sida! :) 
 
Två stolta pappor med deras söner

Må väl och akta er för otäcka Jörgen Jönsson,

Pappa på utflykt!

Pappa och Malte var tvugna att fly huset då mamma hade tjejmiddag. De blev en promenad till Ulf där hans Johanna bla tog denna fina bild.


Pappa och Malte på besök hos Johanna, Ulf och Elias


Vi skall inom kort göra en uppdatering av bilder och info kring familjen.

RSS 2.0