Januari gick och februari kom

... och fort gick det. Hann knappt fira nyår innan det var dags för kalas (23/1) och sen var det februari. Dagarna springer iväg och Malte växer på. Just nu är det lampan som gäller, den e jätteskoj. Vi klappar även händerna en hel del vilket Malte härmar efter med glädje.

Nu i skrivande stund är det sportlov så familjen är hemma tillsammans.... även om vi försöker hitta på lite blandat. Igår var Malte och pappa hemma själva hela dagen medan mamma var på Ullared och shoppade, himla synd tyckte grabbarna att de missade det! Idag blir en praktisk dag med optiker för pappa, frisör för mamma och näsdroppar för lilleman. Han har under veckan haft (eller har) sin första riktiga förkylning. Näsan rinner och det är svårt att andas, extra jobbigt när han envisas med napp trots att han inte kan andas med näsan. Nätterna har varit lite småtuffa för honom då han inte finner ro och blir rädd när inte andningen fungerar 100. men på dagarna håller han ändå ångan uppe, leker och skrattar på bra även om det blir någon extra tupplur emellan.

Imorn blir det alinge för besiktning och träffa lite bekanta (förutsatt att Malte orkar), skall blir kul.

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna på solstrålen som ständigt är glad (förutom när det är läggdags och blöjbyte). Må väl, ses och hörs. / Familjen

Malte e glad som vanligt   Malte med kompisen Doris i köket. Vilket buspar!   Malte sitter och leker i sin lekkorg   Malte med kompis leker med boll, vad väntar ni på? Ta kortet nu då!!   Glad posande för kameran   Flino för allt och alla   Yvonne passade på att fylla år, Grattis!

RSS 2.0