Lite nya bilder

Så var en ny vecka på väg mot sitt slut. Malte har hunnit bli 3 månader och mkt händer i hans utveckling. Under de senaste dagarna har han börjat skratta högljutt när man busar med honom, helt fantastiskt! Man vill bara konservera skrattet och lyssna på det om och om igen!

Malte och Mamma J har varit ute på lite olika bestyr under veckan, bl.a. vid Saltholmen och njutit av det goa vädret! Under ett besök hos grannen (Carro och Doris) så togs det lite bilder som vi visar några exempel på här.

Ha det gott allihop, nu väntar en härlig helg för familjen! kramar


En glad kille posar för kameran    Sötast i stan! Ngn som säger emot?    Doris och Malte latar sig    Mamma och Malte på fin bild    Mamma gladast men Malte e svårflörtad efter många kort

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Vilken underbar kille ni har.Sa roligt att se alla bilder.Kanns lite trist att missa hans forsta ar.Hoppas ni har det bra-det har jag.30 grader i luften o lika mycket i vattnet nastan.

Kram till er alla tre Margareta-gammelmoster

2008-11-20 @ 11:59:48
Postat av: Tomas V

Hej Margaretha, roligt att höra från dig. Det låter som du har det varmt och skönt! Här händer det mkt som du ser, hoppas du kan kolla in sidan då och s

då så du kan se hur mkt han växer, ngt ntt varjedag och vecka. Njut och ha det toppen, hörs. Kramar Familjen

2008-11-23 @ 22:45:18
URL: http://.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0