Lite nya besök

Det har varit en hel del besök sen vi sist uppdaterade, riktigt roligt med alla dessa besök! Vi är lite långsamma på att hinna uppdatera men vi skall försöka bättra oss. Här kommer en liten uppdatering med bilder och info, men håll ut.....  det blir mer!

Ny matchvikt (från fredags) är 5374g och en magnifik längd på 59cm. Lillgrabben växer och frodas även om det inte sker i samma rasande fart som tidigare. Han lever verkligen loppan här hemma med gap, skratt och mkt bajs. Johanna och Malte var på sångstund idag (läs tisdag) och Malte sjung högljutt för gruppen och stormtrivdes. Han verkar ha ärvt sin fars fantastiska sångröst, bara att gratulera honom och alla andra som får glädjen att höra honom. Nu väntar bajsblöjan och nybakat bröd från Mamma, ha det toppen alla. ses och hörs snart igen!
Mvh: Familjen

Davor och Malte, varför darra underläppen? Magda skrattar gott   Malte och Elsa flörtar i soffan   Mikael träffar Malte hemma hos Björn.   Danne och Malte träffas för första gången   Ulf coh Elias



Hockeybröderna och deras hockeysöner! Underbart hur vi kan förbrödas, trots att bara 3 av oss håller på VF. När skall Danne lära sig för jag antar att Elias e på vår sida! :) 
 
Två stolta pappor med deras söner

Må väl och akta er för otäcka Jörgen Jönsson,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0