Händelsefull helg

Helgen som gått har varit fullspäckad i positiv bemärkelse. På lördagen var det dags för dop i Bälinge kyrka. Allt blev väldigt lyckat (enligt oss själva iaf :) ). Många kom och det är vi mkt tacksamma för. Vi vill rikta ett STORT TACK till alla som kom och gjorde dopet till en minnesrik dag. Det uppskattar vi verkligen!

Idag den 23:e är Malte 5 månader gammal. Tänk va fort tiden gått, men tiden har en tendes att göra det när man har roligt. Och det har vi verkligen med vår lille kille. Han väger nu strax under 6,5kg och är 62 cm lång.

Nu väntar ännu en spännande vecka, återstår att se vad den kommer innehålla. Familjen hälsar och bilder från dopet kommer senare. Kramar Familjen

En glad kille inför dopet          

"Semester" med familjen

Under den senaste veckan har vi varit bortresta till bl.a. Linköping och Öland. I linkan hälsade vi på lite blandat med folk. Vi var hemma hos Sofia, Andreas och Alwa och tittade hur dom bodde, mkt trevligt och fantastiskt gott kaffe Andreas! Malte har även träffat lilla Emma (Sofia och Krisses lilla tös) men inga bilder därifrån.

Vi hade tur som fick låna Gunnels hus på Öland under veckan. Ett jättemysigt hus beläget i norra Möckleby (googla det om ni vill veta mer :)). Vi tog dagen som de kom och det blev en del dagsutflykter till bl.a. Kalmar, Borgholm, Långe Jan och en massa borgar. Allt har gått bra, Malte sov mest hela tiden i bilen och spelade allan på ala fik vi besökte. Det nua med honom är att han börjar göra lite annorlunda grimaser med munnen. Blåser upp kinderna på olika sätt samtidigt som han suger på sin läpp, lurigt. Ofta avslutas grimaserna med putläppar och pruttljud tillsammans med rikliga mängder dreggel! exempel på dessa miner är:

                                        Malte har börjar med nya miner. Här är ena.                                           Här följer nästa grimas

Malte har även hittat spännande kroppsdelar såsom fötterna som är roliga att dra i när man ligger på rygg. han har även vid ett tilfälle kopplat ett hårt grepp om lill-pungen och dragit ordentligt. Hanb lärde sig snabbt att den satt fast och skall vara där.

Här följer lite mer bilder från de senaste dagarna. Må väl och ha det bra alla läsare! varma hälsningar från Familjen

 Malte och pappa utanför huset   PÅ fik i Borgholm.    Slagen hjälte efter dagens bedrifter   Nakenfis som posar   Mamma vid en av många väderkvarnar.         Ett nytt badtillfälle som vi njuter av    Johanna o Malte framför brasan på Öland    Utanför en av många besökta borgar


RSS 2.0