Nu var det längesen....

... vi skrev ngt på bloggen. Tiden går rasande fort och då glömmer man lätt. Men här kommer ett litet inlägg med lite bilder från vår tripp till Lofsdalen. Vi hade verkligen en kanonvecka där uppe med bra dagar i Falun innan och Leksand efter som pricken över i:et. Malte trivdes verkligen i den friska luften och med så mkt tid utomhus. Ur vuxenperspektiv så njöt vi av skidåkning på längd och utför, skoteråkning, god mat och trevlig sällskap. Många långa samtal i bastun där vi skrattade gott var inte heller fel.

Här kommer en lite samling bilder från trippen, risk för att det kommer fler senare :)

Johanna slappar i snön   Nelli och Malte i gungan. Detta var riktigt kul   Utsikt från lekplatsen (precis där vi bodde)   Utsikt från solhyllan där Malte och pappa myste under förmiddagen   Familjen i backen.   Nelli med familj (Daniel och Carina) njuter i solen.   Utsikt från tvären. Toppen ser lockande ut!   Dags för ännu ett åk ner för backen.   Andreas dominerar i parken   Andy o T-bag rekar backen inför veckans sista åk   Fam njuter av en öl efter sista dagens åkning   NJuter i solen

Maltes har haft flera roliga stunder med kompisen Nelli den senaste tiden. Här kommer en liten bild som visar hur goa de är tillsammans.

                                                                                         Nelli ger Malte lite skjuts fram, Tack kompis

Mer kommer. Må väl alla läsare! / Familjen

RSS 2.0