Så var sommaren förbi och en härlig höst väntar...

.. tillsammans med pappa hemma. Nu har Mamma börjat jobba igen och verkar trivas bra. Hemma hänger pappa och Malte och hittar på en massa bus. Ofta tillsammans med vapendragarna Daniel och Nelli. Hoppas hösten blir härligt lång med många fina dagar så vi kan vara ute och leka.

Sommaren sprang fort förbi och bloggen glömdes av (sorry) men nu e den igång igen. Vi har besökt många plater med Kvinnaböske och Råssö som några exempel. 3 bröllop har det också blivit och det var verkligen 3 fantastiska sådana. Stort tack för att vi fick komma och dela era fantastiska dagar!

Malte håller oss sysselsatta och leker i full fart. Bollen och bilen ligger högt i kurs men vi läser även mkt böcker. Onsdagsturerna til Åbybadet ser ut att bli en fast punkt på veckoschemat och Malte älskar det. Börjar bli ett riktigt vattendjur, ngt hans föräldrar aldrig varit!

Här nedan kommer lite bladade bilder från sommaren men förhoppningsvis fungerande textförklaring till. Mer kommer framöver, förhoppningsvis tar det inte 2-3 månader mellan uppdateringarna.....  Må väl kära läsare. Kramar Familjen


Malte och pappa i Gränna, ett av många många stop under sommaren. Härligt med polkagrisar, dom har inte tagit slut än. Evighetsgodis!       Flörta kan han allt vår lille kille.       Mormor med malte i sandlådan       Det har även Mormor och morfar varit. mkt kvalitetstid som uppskattas!farfar och farmor var med i slottskogen och har varit med mkt i sommar. Alltid roligt att träffas       Malte och grisen.... pappa också. Tänk va kul det e med slottskogen och djuren!       J & T efter ett bad i Råssö. Härligt varmt i vattnet var det       En trevlig vistelse utanför Strömstad, i Råssö var en av höjdpunkterna under semestern. Tack Malin, Mattias och Tilda för det.Vi har badat mkt i sommar på Maltes begäran. Han älskar det och är stilren i din handduk!       Det roliga tar aldrig slut.       Malte älskar att riva ut våra kläder och rulta runt i dem. Här är det Johannas garderob som får sig en omgång.       Malte käkar en bit tårta på sitt och Johannas kalas. Mums

                                                           Malte älskar att gunga. Här i Båstad! Härliga dagar!     "livet leker om man bara får gunga
                                                                                                      (klassiskt  Malteordspråk) 

Kommentarer
Postat av: Danne

Du får ta och skaffa en bloggkoll användare och en länk till din blogg. HAde blivit så mycket lättare att följa. Du kan följa andras bloggar mycket lättare då också.

2009-09-22 @ 22:06:11
URL: http://deineving.blogg.se/
Postat av: Danne

www.bloglovin.com



jag tror det är så.

2009-09-22 @ 22:07:49
URL: http://deineving.blogg.se/
Postat av: Anonym

aj aj, bara G på denna text Tomas!



Skärpning!

2009-10-14 @ 20:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0