Blandat under december

Tiden har gått fort och nu är julen redan förbi. Malte hann bli 6 månader och vi hann med alla våra julförberedelser här hemma. Skinka, gran och en massa paket som vanligt. Det traditionella pepparkaksbygget gick även det bra, både reslutatmässigt och tidsmässigt. Vi höll tidsplanen väl och får anse oss nöjda med resultatet! Temat iår blev "X-mas in Sahara". Vi får tacka Igor för en fantastiskt 


                      Dekorgruppen i slutfasen      Dekorgruppen   Fullt    
                                                 Färdigt! Winter in Sahara        Härligt när det e klart!

Man kan även roa sig med lite annat smått och gott under pepparkaksbygget. Som traditionen är så brukar någon "spritsas" men efter som Kristine inte var med så fick vi ta in en vikare!

När man ingen annan mustach får så..


Kalle, Jonte och alla andra hjälpte till med att passa lillen under det intensiva bygget, han var mkt nöjd den lille grabben!

Grabbarna hoppar i gungan
Under december har det blivit en hel del babysim med dyk som mål. det gick kanon och vi kan verkligen se att han gör framsteg i vattnet. Mkt mer självsäker och glad, vågar plaska och sparka mer med benen vilket glädjer oss!

Malte badar med polarna

Här kommer några övriga bilder från december, gäller att vara välklädd när man skall ut i kylan eller när man skall träffa polarna!
Vinterklädd för alla väder, varmt skall man vara klädd!            Malte leker med kompisen Doris hemma hos grannen

Mer kommer framöver! Ha det toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0