En härlig vecka till har gått

Så har det gått ännu en härlig vecka. Malte är numera 6 veckor gammal. Idag var vi på bvc och vägde igen, hade förhoppningar på 4400g. Det är ju svårt att veta hur mkt den lille får i sig i värmen och hur mkt han svettar ut direkt. Vågen visade iaf 4540g så det verkar inte vara några problem med maten! Härligt med ett litet matvrak till son!

Under veckan har vi varit i Hambugsund och hälsat på Henke, Susanne och Selma. Vi hade en fantastiskt trevlig dag i solen men mysiga promenader, mkt getingjakt, god mat och bra samtal. Tack för att vi fick komma och hälsa på, det gör vi gäna om. Det var en riktig liten oas dom har där.

När vi kom hem åkte vi direkt dagen efter till Lkp och lite kalas för Moffa (läs morfar) som fyllt 60. Tårta, kaffe, godmat och en del whiskey säger man inte nej till. Malte charmade mommo o moffa ordentligt. Simon drog nitlotten att vara sjuk så hans tid med Malte begränsades till 2 min för fotografering. Väl där han vi med en golfrunda samt att träffa Helen, Sofia L och gammelmormor (eller blir det gammelfarmor?? ngn som vet hur det funkar?). Passade på att ta några 4 generationskort till.

Han växer så det knakar, vilket är roligt. de första kläderna är numera för små och har fått åka upp på vinden. Det hände även mkt under veckan, han "pratar" mkr mer nu, leker med ljud och ler när man busar med honom. Det är verkligen roligt att se honom när han kommer igång.

Igår (läs måndag) var det dags för ännu en husvisningen men inte heller detta objekt föll oss riktigt i smaken. Vi fick en trevlig middag och samkväll med farmor och farfar iallafall.

För er som orkat läsa allt så finns det nyinlagda bilder i inlägget under. Ha det toppen så hörs vi framöver. Nu vankas det sill och potatis (farfar och farmors egenodlade potatisar!). Hörs och ses. Kramar Familjen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0